Bent u te zwaar? Eén troost: u bent niet de enige. Overgewicht vormt voor steeds meer mensen een serieus probleem in het dagelijkse leven. Soms is het overgewicht een erfelijke kwestie. Maar vaker is de oorzaak: een verkeerd eetpatroon in combinatie met te weinig beweging.

Afvallen

Te zwaar zijn voelt op zichzelf al niet prettig. Maar ernstiger is dat overgewicht ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, nu of later. Als u te zwaar bent, heb u namelijk grotere kans op bijvoorbeeld hart- en vaatziekten of gewrichtsklachten. Afvallen is dus niet alleen goed idee, maar vooral een gezonde beslissing!

Met onze afslank methode willen we u graag begeleiden naar een meer uitgebalanceerd leven en enig inzicht geven in de oorzaak van uw eetgedrag.

We moeten ons afvragen waar die drang naar (teveel) eten vandaan komt.
Waarom blijven we steeds aankomen nadat we zijn afgevallen?
Waarom zijn we niet sterk genoeg om het streefgewicht vast te houden?
 

  • Tijdens het eerste consult wordt er een uitgebreide anamnese afgenomen en wordt u door middel van Bicom Bioresonantie Therapie doorgemeten.
  • Dit is van belang om de oorzaak te achterhalen van uw overgewicht. Eventuele voedsel allergieën of andere oorzaken van uw overgewicht komen hier ook uit naar voren.
  • Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.
  • U komt wekelijks terug voor behandeling met de Bicom Bioresonantie dit stimuleerd de stofwisseling en helpt de afvalstoffen af te voeren. Een programma duurt gemiddeld 10 weken maar na deze periode kunt u naar behoefte maandelijks een behandeling ondergaan.
(de behandeling wordt door veel verzekeraars vergoed, mits u aanvullend verzekerd bent kijk op www.lvng.nl)
  Afvallen