Omdat iedereen anders is en z’n eigen verhaal heeft zal ook de behandeling voor iedereen anders zijn. Integraal Coaching beschikt over een unieke behandel wijze waarbij er gewerkt kan worden op alle vijf de niveaus.

Integraal Coaching

Achtergrond Integraal Coaching

Integraal: algeheel, allesomvattend, bestaande op zichzelf, een geheel uitmakend, volledig. Is een wiskundige term.

Integraal Coaching (opgericht in 2006) heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met hormonale klachten zoals burn-out, stress en vermoeidheid en geeft een unieke vorm van coaching op maat.
Naast de verbetering van de hormonale balans door lifestyle, voeding en beweging, wordt er gekeken naar hinderende patronen en overtuigingen. De gehele mens wordt onder de loep genomen, tot en met het DNA.
Belangrijk is dat je de signalen die jouw lichaam afgeeft gaat herkennen en begrijpen en dat je tools en handvatten krijgt, waardoor je weer de regisseur van je lijf en leven kan worden. Het is het streven van Integraal Coaching om jou beter te maken. Beter dan eerst, de betere versie van jezelf, waardoor de klachten in de toekomst nooit meer terug hoeven te komen. De brede kennis en het complete pakket dat Integraal Coaching biedt maakt dit ook echt mogelijk.

Integraal Coaching voldoet aan de Plato normen en is aangesloten bij de LVNG beroepsvereniging. Klik hier voor vergoedingen.
Er wordt zowel gewerkt vanuit de praktijk aan de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam, als op locatie voor bedrijven en particulieren.

Voor welke klachten kan je bij Integraal coaching terecht?

  • Fysieke klachten: Overgewicht, energieproblemen, niet herstellen na inspanning, problemen met slapen,Welke klachten snel transpireren, hartklachten, maag-/darmklachten, minder of juist meer eetlust, nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, gespannen zijn;
  • Cognitieve klachten: concentratieproblemen, besluiteloosheid, laag werktempo, niet goed kunnen nadenken, plannen en organiseren, piekeren, vergissingen en fouten maken;
  • Emotionele klachten: snel geïrriteerd, onzeker, zorgelijk, labiel, niet genoeg afstand kunnen nemen, tegen alles opzien, gevoel van leegte, prikkels niet goed kunnen verdragen, depressie, angst, somberheid;
  • Gedragsproblemen: weinig tot geen initiatief, sociale isolatie, jezelf terugtrekken, alles zelf willen doen, je steeds maar haasten, vaak werk mee naar huis nemen, meer roken, meer alcohol en/of koffie drinken, meer fastfood eten, meer medicijnen gebruiken.
Iedereen is uniek. Daarom stellen wij samen een doel op dat voor jou haalbaar is. Welke verandering in jouw leefwijze/ gedragspatroon geeft jou rust? Welk inzicht stopt het roofbouwproces op jouw systeem? Samen onderzoeken we welke factoren jou belemmeren in jouw herstelproces. En samen brengen we hier verandering in, zodat je jouw eigen kracht weer ontdekt.

Profiel over Nicky van Kammen

Ik kwam er achter dat de situatie burn-out gecompliceerd is en met vallen en opstaan en het uitproberen van meerdere methodes, ben ik er uiteindelijk uitgekomen als een betere versie van mijzelf.

Lees het hele profiel over Nicky.