Omdat iedereen anders is en z’n eigen verhaal heeft zal ook de behandeling voor iedereen anders zijn. Integraal Coaching beschikt over een unieke behandel wijze waarbij er gewerkt kan worden op alle vijf de niveaus.

Integraal Coaching

Een klacht kan ontstaan op meerdere niveaus

  1. Op het niveau van (onder)bewustzijn kan er  sprake zijn van emotionele stress of bewuste of onbewuste gedachten.
  2. Op het cellulaire of stofwisselingsniveau kunnen klachten ontstaan door bv.  een verkeerde levensstijl of voedingswijze, een tekort aan bepaalde vitaminen en mineralen of een  allergie.
  3. Op energetisch niveau, het niveau van de chakra’s en de meridianen.
  4. Op constitutioneel niveau. Dit kan te maken hebben met een klacht die erfelijk is overgenomen of een reeds lang bestaande klacht.
  5. Op fysiologisch niveau. Een fysieke klacht zoals spierproblemen of rugklachten

Integraal Coaching
 

De niveaus staan allemaal met elkaar in verbinding. Daardoor kan een probleem zich op een heel ander niveau uiten dan waar het zijn oorsprong heeft. Integraal Coaching overziet en bestrijkt het hele plaatje. In plaats van puur bezig te zijn op het punt waar het symptoom zich voordoet, gaan we hier (samen) op zoek naar de oorzaak. Je hebt hier een actieve rol in je ontwikkelingsproces! Want wat wil een klacht je vertellen? De uitdaging is om samen dat verhaal te leren begrijpen en op zoek te gaan naar jouw beste oplossing, zodat je zo snel mogelijk weer in balans bent.

Soort klachten

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.
Omdat er geen enkele ziekte/klacht is die niet gepaard gaat met onregelmatige trillingen, kan bioresonantie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen

Veel voorkomende aandoeningen waarbij Integraal Coaching succesvol is:

Hooikoorts
Allergieën
Voedingsintoleranties
Eczeem
Huidproblemen
  Candida
Schimmelinfecties
Gewichtsproblemen
Burn-out
Gebrek aan energie
  Vermoeidheidsklachten
Hoofdpijn/ migraine
Maag en darm klachten
Verslavingen
Stoppen met roken
  Stress
Depressies
Verzuring
Gewrichtsklachten
Vage klachten