Bioresonantietherapie gaat uit van het principe dat alles een bepaalde trillingsfrequentie heeft. Een lichaam wat niet functioneert zoals het zou moeten heeft een afwijkende trilling.

Specialiteiten

Bioresonantie

Door een combinatie van meerdere therapieën wordt er op meerders niveaus gericht gezocht naar de oplossing van je probleem. Belangrijk is dat niet de symptomen worden bestreden, maar dat de werkelijke oorzaak van een klacht of probleem zichtbaar wordt. 

De BICOM® Bioresonantie is een specifiek diagnose- en therapiesystematiek waarmee de geneeskunde een nieuwe weg is ingeslagen. De basis van de Bioresonantie-therapie berust op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten uit de biofysica. Onderzoek hierin heeft op vele terreinen tot onverwachte technologische ontwikkelingen geleid. Bij de BICOM® Bioresonantietherapie worden deze principes sinds vele jaren met groot succes toegepast.

De BICOM® is bekend geworden vanwege het grote succes bij de behandeling van allergieën.

Neuro- Emotionele Integratie

Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een methode die het beste haalt uit de accupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie.

NEI spoort je negatieve emotionele patronen op die in het onderbewustzijn zijn opgeslagen.

Met NEI maak je gebruik van een spiertest om contact te maken met het onderbewustzijn. Het is, zou je kunnen zeggen, een vraag en antwoordspel met het onderbewuste waar je dan kontact mee maakt. Emotionele patronen worden opgespoord en krijgen een plaats waardoor ze  niet meer in de weg zitten of blokkeren.

Door het weg halen van deze “blokkades” kan de energie weer goed stromen en zal je merken dat je in veel opzichten beter zal functioneren. Je zal merken dat je letterlijk beter in je vel zit.

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Omdat er geen enkele ziekte/klacht is die niet gepaard gaat met onregelmatige trillingen, kan bioresonantie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen.
  Neuro- Emotionele Integratie